fbpx

Bilderdijklaan 65

Bilthoven
Wonen in een oase van rust, met alle basisvoorzieningen binnen handbereik: in het “kleine dorp” van Bilthoven staat deze zeer goed onderhouden vrijstaande villa, gebouwd in ca 1920. De woning is door de jaren heen steeds gemoderniseerd en bijgehouden, in 2004 is de vrijstaande stenen garage bijgebouwd. Niet alleen een aantal buurtwinkels (waaronder een supermarkt) maar ook basis- en middelbare scholen, openbaar vervoersverbindingen en sportclubs zijn dichtbij gelegen.

Aan de zijkant van het huis komt u het huis binnen. De hal leidt u naar de speel-/televisiekamer en een mooie ‘tussenruimte’ die thans in gebruik is als semi-kantoorruimte. Via deze ruimte bereikt u de L-vormige woonkamer alsmede de keuken met bijkeuken.
De woonkamer heeft een leuke erker aan de voorzijde, een open haard en dubbele tuindeuren; de zwevende eikenhouten vloer maakt de ruimte tot een prettige verblijfsruimte. De keuken (geplaatst eind 2009) is van diverse luxe apparatuur voorzien, zoals een oven, vaatwasser, 5-pits gaskooktoestel en inbouw koffiemachine (allen ATAG). In de bijkeuken zijn de wasmachine en droger opgesteld alsmede de Liebherr RVS koel/vries/wijnkast (ter overname). Op de begane grond bevinden zich tevens het toilet en een provisieruimte.

De zeer ruime overloop op de 1e verdieping brengt u naar drie slaapkamers en badkamer op deze etage. De slaapkamers zijn respectievelijk ca 10, 12 en ruim 30 m2 groot. De grootste kamer strekt zich over de gehele diepte van het huis, heeft toegang tot het balkon aan de voorkant en heeft veel (ingebouwde) kastruimte. Vanuit zowel deze kamer als vanaf de overloop is de eveneens ruim bemeten badkamer te bereiken, voorzien van zitbad, luxe douchecabine, wastafel en vloerverwarming. Separaat op deze verdieping is het toilet.

De tweede verdieping is speels ingedeeld. Een grote logeer/speelruimte van ruim 5 x 5 meter (schuine kap), een voorzolder met CV-opstelling en wastafel met warm en koud water, en een gezellige slaapkamer van nog eens ca 10 m2 geven deze etage een duidelijke toegevoegde waarde aan het huis.

De kracht van het huis zit niet alleen in de zeer centrale locatie, maar ook in de ‘kwaliteit’ van het perceel: 736 m2 grond verdeeld in een fraai aangelegde (20 meter) diepe voortuin alsmede in een met veel zorg aangelegde achtertuin (met groot terras), welke tuin ca 20 meter diep en 15 meter breed is. In de achtertuin staat de in spouw gebouwde garage. De gehele tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie met eigen bron.

Rustig gelegen
Kindvriendelijk

Bilderdijklaan 65, Bilthoven

Bilderdijklaan 65
bilthoven