fbpx
“Egon is een makelaar met een persoonlijke benadering zonder het zakelijke belang uit het oog te verliezen. ”
 

Rob van Erp en Baukje Joustra:

“Al een tijd waren we op zoek naar een huis, wat niet echt vlotte. .Via een collega kwamen we in contact met Egon en vanaf dat moment kregen we er volop plezier in. Egon is sensitief, kan goed luisteren naar wat je wel en niet wilt en handelt daarnaar. Hij heeft echte aandacht. Hij is straight, werkt ontstressend, geen moeite is hem te veel. Hij is zeer deskundig. Het ideale huis bleek toch te bestaan. De soesa rond de aankoop bleek een fluitje van een cent, omdat Egon overal voor zorgde. ‘Wat een lekker huis is het toch,’ zeggen wij nu bijna dagelijks
tegen elkaar.”

Milo en Florien:

Ik kende Egon nog van de aankoop van mijn vorige huis. Dat beviel toen zo goed, dat ik Florien voorstelde nu weer met Egon in zee te gaan. Daar hebben we beslist geen spijt van gekregen. Egon werkt op professionele en persoonlijke wijze. Een uitstekende combinatie voor een makelaar.

Wij voelden ons direct op ons gemak. Ook al waren we volgens mij best kritisch, Egon nam elke nieuwe optie geduldig met ons door en schuwde er niet voor zelf ook kritisch te zijn bij onze keuzes. Door goed naar onze wensen te luisteren en gelijk in het begin een aantal huizen met ons te bekijken en vergelijken, had Egon snel door wat wij wilden. Sneller nog dan wijzelf.

Zo kwam Egon al op onze tweede afspraak met ons uiteindelijke huis op de proppen. Terwijl wij toch pas zeven maanden later besloten -na vele andere huizen gezien te hebben- datzelfde huis te kopen. Egon hielp ons vervolgens prima met de onderhandelingen met de verkopende partij en alle notariële zaken.

Het huis dat wij verlieten, heeft Egon voor ons verkocht. Ook nu was hij weer professioneel en persoonlijk: hij regelde alles, de afspraken, publiciteit en onderhandelingen, maar stelde ons ook gerust toen wij wat onrustig werden. We hebben het huis snel en voor een goede prijs verkocht.

Kortom; Egon is een makelaar met een persoonlijke benadering zonder het zakelijke belang uit het oog te verliezen en een goede zakenman zonder het persoonlijke element te vergeten.

 
 

Juliette Eichholtz:

“Het was voor mij echt een genoegen om met de hulp van Egon Raasveld te zoeken naar een ander huis. Het prettige was dat hij echt een huis voor mij zocht en daarbij mijn wensen op de eerste plaats had. Zo zou het altijd moeten zijn, maar bij andere makelaars heb ik toch gemerkt dat de druk al snel werd opgevoerd, zodat soms de sufste krotten werden aangeprezen alsof het geweldige kasteeltjes waren, ‘waar hooguit nog wat aan gedaan moest worden’.
Egon bleef altijd zeer kritisch, legde mij, indien nodig als ik ergens te enthousiast over was, nog eens mijn eigen wensenlijst voor en heeft erg goed onderhandeld voor een zo goed mogelijke prijs. Gezellig was het. Ik kijk met veel plezier terug op de zoektocht en ben heel gelukkig in mijn nieuwe huis.”

Wilma Duitscher en Michiel van Wijk:

We hebben de dienstverlening van Egon als makelaar vooral als kundig en erg persoonlijk ervaren. Andere makelaars die wij op onze huizenjacht tegen kwamen bevestigden ons in deze keuze. Minder betrokken huizenverkopers die ons met name niet door woningen leidden, een brochure in onze handen duwden en daarmee was hun werk gedaan. Zo ziet Egon zijn werk niet en dat is ons goed bevallen. Op onze zoektocht naar ons ideale huis heeft hij alle mogelijkheden met ons doorgenomen. Gezamenlijk bezochten we verschillende soorten woningen zodat onze woonwensen duidelijker en realistisch werden. Door dit in het begin te doen werd het gerichter bezichtigen van woningen alleen maar makkelijker. Ook kon hij zich goed in ons verplaatsen en kon ook makkelijk huizen afraden waar wij dachten heen te moeten. Uiteindelijk zijn we door zijn persoonlijk netwerk bij een enorm mooi en groot dertigerjaren huis gekomen op een voor ons ideale plek. Zijn creatieve ideeën over de eventuele aanpassingen in de woning hebben we zelfs in de verbouwing meegenomen. Ook de financiering is door zijn bemiddeling tot grote tevredenheid verlopen.

 
 

Wenda Koster:

“Op het moment dat ik had besloten om een huis te gaan kopen, ben ik via goede berichten bij Egon terecht gekomen. Dit is me erg goed bevallen. We hebben veel verschillende woningen en wijken bekeken om te bepalen wat ik nu echt wilde. En met succes, binnen 2 maanden hebben we een mooi huisje gevonden binnen mijn budget. En dat is, in je eentje als starter, een hele opgave. Zelfs in je vakantie ben je druk bezig geweest om alles voor me te regelen. Ik woon er nu alweer anderhalf jaar en ben nog steeds helemaal tevreden. Egon bedankt voor alles!”

Valentijn Spit:

Ik ken Egon Raasveld al 20 jaar als een optimistisch en betrokken mens, die zich in de rol van makelaar zeer goed weet in te leven in de wensen van zijn klanten. Zowel bij het aankopen als verkopen van woningen heb ik ervaren dat hij doelgericht te werk gaat, flexibel is en ook niet aarzelt om mij op andere ideeën te brengen dan ik zelf al had. Ook als het even tegenzit ziet hij toch altijd weer mogelijkheden en weet hij de spirit erin te houden.

 
Neem contact op:
06-52420023
Neem contact op