Looijdijk 3a

Tienhoven

Op een prachtige kavel gelegen vrijstaande villa met 3 slaapkamers, kantoor aan huis en royale tuin rondom de woning. Privacy heb je volop in deze woning gezien de ligging en vooral door haar ruime, circa 1500 m² grote perceel. Uitbreiding naar circa 3.500m2 is mogelijk. Het uitzicht is dan ook prachtig en vrij over het Noorderpark. Het afwerkingsniveau van de woning is uitstekend. Ook leent de woning zich ideaal als kantoor of praktijk aan huis met bovendien volop parkeergelegenheid op de eigen oprit. Verder zijn bijna alle vertrekken in deze woning gelijkvloers.

In het pittoreske dorpje Tienhoven (ca. 500 inwoners) woon je in een natuurrijke en rustige omgeving. Wandel- en fietstochten zijn in de directe omgeving nergens zo mooi als hier. Ook is het dorp direct gelegen aan de welbekende ‘Loosdrechtse Plassen’, het Noorderpark en de Bethunepolder; volop recreatiemogelijkheden dus. Het kleine dorpje is daarnaast op fietsafstand gelegen van de dorpskern van Maarssen, alwaar je voor al je voorzieningen terecht kunt. Daarnaast beschikt het dorp over haar eigen terrasjes en eetcafés. Ook de bereikbaarheid is, met bushaltes in het dorp en in de nabijheid van de A2/A27, uitstekend.

Kortom; wil jij ruim wonen, in een natuurrijke omgeving, en tóch in de nabijheid van al je benodigde voorzieningen? Dan is deze woning een absolute must see!

Landelijk gelegen

Vrij uitzicht

Looijdijk 3a, Tienhoven

Looijdijk 3a
Tienhoven

Interesse in deze woning?

Neem contact op!